Om oss

HMS Foods AB är ett familjeägt företag som startades sommaren 2013 för att bland annat bedriva import av spanska delikatesser. Huvudkontor och lager ligger i Kungsbacka.

Företaget står på tre ben.

  1. Importör av spanska delikatesser för den Nordiska marknaden
  2. Presenter för företag och organisationer.
  3. Skolmat och catering i Göteborgsregionen.

Import

Vårt fokus inom importen ligger på att hitta ekologiska premiumprodukter unika för Spanien som tillför oss i Norden en känsla av värme, sol, och nya smakupplevelser. Vi är som företag nyfikna på nya unika produkter och marknader och handplockar våra samarbetspartners. Våra producenter och produkter är lika noga utvalda. Vi har för avsikt att alltid träffa våra producenter på plats för att kunna säkerställa vår produktkedja och erbjuda våra kunder exklusiva och unika produkter som produceras med omsorg där ekologi och miljömedvetenhet är en av ledstjärnorna. Detta i sin tur leder till en tillgänglighet för att kunna ge er flexibla lösningar och underlätta er vardag. Vi har samarbetspartners i Spanien likaväl som vi vill vara er samarbetspartner.

Samarbetspartner

Som er samarbetspartner kan vi erbjuda er våra produkter naturligtvis, men också en enkelhet när det gäller affärslösningar och att bygga ert sortiment till kund. Vi har en tillgänglighetspolicy där nåbarhet och flexibilitet ligger oss varmt om hjärtat. Stort sortiment inom de traditionella och ekologiska produktkategorierna.

Vi erbjuder

  • Unika ekologiska produkter från Spanien som spetsar ert sortiment
  • Nåbarhet, när det gäller beställning, frågor och annan kommunikation
  • Kunskapsresurs, endast ett samtal eller mail bort
  • Flexibla affärslösningar
  • Växande produktportfolio